Sfeermakers op je feest

Vuurschaal huren

De sfeer van vuur trekt bezoekers. Gezelligheid op feesten en events

Vuurschaal huren. Traditionele ronde schalen zijn verkrijgbaar in diameter 80 cm tot en met 1.30 meter. Ideaal om een sfeervol open vuur in te stoken. Dit maakt kille avonden warm en gezellig! Aangenaam samen genieten met familie en vrienden!

Secret en Symbols

Vuur staat symbool voor geestdrift en hartstocht (vuur van de liefde) en voor zuiverheid (het heilig vuur). De vlam symboliseert ook levenskracht. Een van de belangrijkste toespraken van Boeddha is de vuurrede waarin hij uitlegt hoe via de zintuigen gevoelens in brand staan met hartstocht, haat en illusies.

Afmetingen vuurschalen op poten

Diameter 80 cm 

Diameter 1.20 m 

Diameter 1.30 m

Stuur een email voor actuele prijzen: info@windcirkeltenten.nl 

 

 

Vuur en beschaving

Mensen hebben als enige geleerd hoe ze vuur kunnen maken en beheersen. De ontdekking van het vuur was dan ook een grote stap in de geschiedenis van de mens. Vuur was een kostbaar goed voor koken, licht, verwarming en materiaalbewerking zoals smeden en pottenbakken. Vuur werd met moeite verkregen en onderhouden. Daarom was het heilig en met rituelen omgeven. 

Openhaard huren

Robuust, staal, diameter 1.30 m.

Stookhoogte 35 cm van de grond.

Totale hoogte 3.00 m. 

Stuur een email voor actuele prijzen: info@windcirkeltenten.nl

IJzer en Staal

IJzer werd al 4000 v. Chr. gebruikt voor het maken van speerpunten en ornamenten. Veelal afkomstig van ingeslagen meteorieten. In de daarop volgende eeuwen werd het gebruik van ijzer verspreid. IJzer was een zeer duur metaal. IJzer werd betaalbaar toen men ontdekt hoe ijzer op grote schaal uit erts gewonnen kon worden en men het vervolgens kon smeden. 

Outdoor kachel huren 

Verhuur als kachel of steenoven voor outdoor sauna’s.

Robuust, staal, wand dikte 1 cm.  

Diameter 0.50m, hoogte 2.50m. 

In drie delen op te bouwen, 40 cm van de grond gestookt met vonkenvanger.   

Stuur een email voor actuele prijzen: info@windcirkeltenten.nl