Traditionele sweatlodge

Sweatlodge huren

In de sweatlodge vinden we oude wijsheid als inspiratie voor een nieuw begin. Sweatlodge huren, zweethut huren. Particulier, bedrijfsmatig, training, teambuilding en events.

U kunt bij ons een mobiele sweatlodge huren. Dit is geen wagen op wielen, maar puur natuur een sweatlodge van fijnspar hout, diameter 4 meter, echte wollen dekens en gloeiend hete basalt stenen uit een buiten steenoven, vuurschaal op geheel open vuur.

 De opgieting zorgt voor een heerlijke geur van natuurlijke kruiden en het geluid van de drum en andere instrumenten nemen je mee naar een heerlijke ontspanning. De sweatlodge is geschikt voor 18 – 22 personen. 

 

Zweethut op locatie Scharwoude 

Naast de mobiele zweethut hebben we zelf een locatie waar we traditionele zweethutceremonies geven.  We doen dit in natuurgebied Suyderbraeck http://www.suyderbraeck.nl/zweethut/ , gelegen in het prachtige dorpje Scharwoude naast de stad Hoorn (Noord Holland). Aan de rand van het natuurgebied staat een indiaanse zweethut. De hut is gemaakt van wilgentakken uit het natuurgebied en wordt gebruikt voor zweethutceremonies op aanvraag.

 

Mobiel On tour

Met onze mobiele zweethut reizen we door het land. De sweatlodge biedt een prachtige  ambiance en is voor vele doeleinden en activiteiten geschikt: traditionele mannen en vrouwen sweatlodge, ouder en kind sweatlodge, initiatie sweatlodge, ceremonies en vieringen, bruiloft (ervoor, tijdens of erna), vrijgezellenfeesten, workshops, festivals, feesten, bedrijfsuitjes en teambuilding.

Mobiele sweatlodge/zweethut huren of een zweethut volgen op locatie Scharwoude (nabij Hoorn). 

Plaats voor 15-20 personen.

Wij begeleiden de zweethut op traditionele wijze met een geïnitieerde watergieter en firekeeper. Duur van de zweethutceremonie 10.00-20.00uur.

Prijs: 1.950,- Inclusief opzetten, afbreken, vuurschaal of steenoven (open of gesloten vuur), hout, basalt stenen, kruiden, douche, lunch en avondeten.                         

Prijs is exclusief btw en transportkosten, retour a € 0,30 per km. 

 

Mobiele sweatlodge huren op uw locatie met open of gesloten vuur waarbij uzelf de groep mensen begeleid.

Plaats voor 15-20 personen. 

Prijs: € 850,- per dag. Inclusief vuurschaal (open vuur), opzetten en afbreken.

Prijs € 1050,- per dag. Inclusief steenoven (gesloten vuur), opzetten en afbreken.

Prijs € 1.150,- per dag. Inclusief firekeeper, vuurschaal (open vuur), opzetten en afbreken.

Prijs € 1.350,- per dag. Inclusief firekeeper, steenoven (gesloten vuur), opzetten en afbreken.

Extra: hout, basalt stenen, opgieting-kruiden en douche. Prijs: € 300,-

Prijzen zijn exclusief btw en transportkosten retour a € 0,30 per km.

Jan albert de Jonge voor traditionele ceremonies in de sweatlodge
Traditionele ceremonies voor een nieuw begin
Sluit Menu